Smycken i födelsedagspresent!

Snart fyller jag år, och gud vad kul det ska bli! Nu är man ju rätt gammal så man skriver kanske ingen önskelista längre men självklart måste man ju ändå önska sig lite roliga saker så släkten inte köper helt tokiga saker! Känner man mig rätt så älskar jag ju verkligen smycken och allting som blingar! Men frågan är väl snarare vem som inte älskar det? Eller vad säger ni, brukar ni önska er smycken i födelsedagspresent eller är ni snarare såna som önskar sig kläder eller något annat i födelsedagspresent?

Diamanthalsband i 18K guldJag har kollat runt mycket på internet och hittat mycket fina ringar, örhängen och halsband hos min favoritbutik Hallbergs Guld. Självklart finns det mycket fint på många olika sidor och butiker men det var något på just Hallbergs Guld som jag fastnade för, gud så mycket fint de hade! Jag ska önska mig halsband tror jag, halsband är ju så lätt att använda och kan verkligen lyfta vilken outfit som helst! Om man är som mig och inte orkar klä upp sig till jobbet när man vaknar alldeles för tidigt på morgonen så är det ju himla trevligt att bara kunna dra på sig ett tjusigt halsband så ser det helt plötsligt ut som att man faktiskt ansträngt sig! Sen blir man ju så glad själv också av att sätta på sig något tjusigt!

Diamantring i 18K guldJa man säger ju oftast att diamanter är en tjejs bästa vän och så måste det ju faktiskt vara! Det är något med det exklusiva som bara förtrollar en och alla i ens närhet! Nu ska jag dock inte önska mig diamanter i födelsedagspresent, det får jag spara till den dagen någon ställer mig den stora frågan, men det finns mycket annat fint från Hallbergs Guld för ett betydligt billigare pris! Det som också är så bra med smycken är ju att det är så svårt att gå fel! Kläder är ju så lätt att köpa fel storlek i medan det sällan uppstår samma problem när man köper smycken! Dessutom brukar de alltid vara så trevliga i butikerna och vilja hjälpa en hitta något fint! Och även fast man inte köper de dyraste smyckena i butiken så kan man ju alltid strosa runt och drömma om de stora diamantringarna!