Albrekts Guld

År 1977 grundades Albrekts Guld och sen dess har Albrekts Guld varit en ärofylld butik som erbjuder vackra smycken som passar alla. Albrekts Gulds vision är att erbjuda smycken som passar för livets alla stadier och stunder och därför erjuder de smycken som passar lika bra till drömbröllopet som till en vanlig dag på jobbet. Hos dem hittar du allt ifrån örhängen, armband, halsband till förlovnings-och vigselringar. Albrekts Guld har sedan starten 1977 köpt in smycken direkt från våra tillverkare för att alltid kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga pris. 

SmyckeskrinEn annan viktig del är att de alltid lägger stort fokus på att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalite på alla våra produkter. På Albrekts Guld erbjuder de ett brett och varierat sortiment av exklusiva smycken i diamant, guld, silver, pärlor och andra ädelstenar men även ett generöst utbud av bijouterier, matsilver, klockor och presentartiklar för nära och kära. Letar du efter en gåva till någon du gillar, till en födelsedag, ett dopp, en konfirmation eller en liknande tillställning så kommer du definitivt hitta något hos dem! Albrekts Guld erbjuder ett brett sortiment av presentartiklar med allt ifrån vackra smyckeskrin, sparbössor, ljusstakar till porslin och fotoalbum. 

Diamantring i 18K guldFör Albrekts Guld är smycken lycka och de har något för alla. De säljer allt ifrån enklare bijouterier till exklusiva diamantsmycken och kan lova dig att du kommer hitta något du gillar. Bland det breda sortiment smycken har de smycken för såväl kvinnor, män som för små barn och unga. Albrekts Guld är det perfekta stället för att hitta en gåva till någon du gillar eller för att äntligen köpa den där ringen du har tvekat så länge på att köpa. De säljer stora diamanter till små priser för dig som vill ställa den stora frågan eller för dig som bara vill unna dig själv ett vackert lyxigt smycke! Oavsett vad du letar efter så har Albrekts Guld något att erbjuda dig!