Personliga och fina presenter

 

Stora födelsedagar och perfekta presenter

Oktober är redan här och stora födelsedagar närmar sig med stormsteg. För mig är det min mor som fyller hela 50 år och min älskade bror som fyller 20 år. Stora födelsedagar som kräver perfekta presenter, som ni säkert förstår! Och ingen älskar ju presenter mer än mig, och därför är jag redan på jakt efter de perfekta presenterna. Känner ni också någon som fyller år snart så rekommenderar jag er också att börja leta efter presenter i tid. Inte minst för det är så himla roligt att kolla runt och leta efter presenter. Dessutom har du då gott om tid att beställa presenter som tar längre tid att få, eller varför inte för att lyckas höra det kommande födelsedagsbarnet försäga sig om vad denne allra helst vill ha eller vad den hatar. Stora födelsedagar kräver perfekta presenter – så börja leta i tid!

En butik med något för alla

Ett varmt tips är att köpa presenter från Guldfynd, det har jag nämligen bestämt mig för att göra. Min mor har älskat smycken så länge jag kommer ihåg och använder smycken dagligen, och därför passar det perfekt med en rejäl uppgradering i smyckeskrinet för henne. Jag vill ge henne ett unikt och personligt smycke som hon aldrig kommer att glömma. Kanske ett vackert halsband? Min bror däremot använder alldeles för lite smycken och därför måste jag självklart hjälpa honom på traven! Guldfynd har allt ifrån bijouterier, smycken i äkta guld och diamant till personlig gravyr och vackra ringar. Priserna går från under 100-lappen till flera tusentals kronor för de exklusivaste smyckena. Med andra ord så har guldfynd något för alla smaker och prisklasser.

Skräddarsy ditt egna smycke

Något jag fastnat för är smycken med egen gravyr, och som tur är erbjuder Guldfynd smycken med egen gravyr! Det är svårt att ge en personligare present än så. Gärna även ett smycke graverat med en text med personlig betydelse för den som ska få presenten. Till min mor ska jag köpa ett halsband graverat med min brors namn och mitt namn, det vet jag att hon kommer att älska! Här hittar du gravyr på guldfynd och är i vanliga frågor finner du prisklasser för olika sorters gravyr!