Alla pratar om alliansen men jag väljer alliansringar istället!

Det är Almedals veckan på nytt och jag har kommit att nästan hata allt som har med politiken att göra. Jag läste nu på morgonen att det hela egentligen är en personalfest och ingenting annat. Lustigt tyckte jag, för jag har alltid vetat om det! Alla vet om det för den delen. Det är bara så att ingen bryr sig längre!

Nog om sådant. Det här med alliansen fick mig att tänka på alliansringar och smycken överhuvudtaget. Det är något fint med alliansringar, alltså namnet för det för tankarna till just det att alliera sig. Jag och min blivande var och tittade på ring till mig. Expediten frågade om vi ville ha alliansring eller vigselring? vad är skillnaden? är det att alliansringen har en större sten som går ut en bit? Vi fick lära oss att en alliansring är en ring med många små diamanter som sitter tätt bredvid varandra alltså enligt expediten hos Guldfynd, men vigselring förstår jag inte vad hon menade med. Vigselringen är ju den ring man använder vid vigseln oavsett vilken modell den är, eller hur?

Bildresultat för ringar allians bildBildresultat för ringar allians bild